Stor samling af sjove billeder, flash film, online spil, sjove tests, synsbedrag og meget mere! Stor samling af sjove billeder, flash film, online spil, sjove tests, synsbedrag og meget mere!
Sjove billeder, flash, spil, tests, synsbedrag, sjove billeder Sjove billeder, flash, spil, tests, synsbedrag, sjove billeder
Personlige informationer

Privatlivs og ansvarsfralæggelses erklæring for Junkstuff.dk

Junkstuff.dk har lavet denne privatlivs erklæring for at vise at dit privatliv forbliver privat. Vi er dybt engagerede i at beskytte privatlivet for vores besøgende.


Hvilken slags information indsamler vi, og hvorfor?

Når du deltager i vores gratis nyhedsbrev, kan det godt ske at vi spørger om dit navn, adresse og andre personlige oplysninger. Vi bruger disse data til at skræddersy vores besøgenes oplevelse på vores side, ved at vise dem indhold, som vi tror de er interesserede i.

Vi holder øje med trafik-tendenser og sidens brug for at blive bedre til at udvikle vores side og gøre brugeroplevelsen bedre. Vi bruger måske din IP adresse i tilfælde af server problemer el. lign. og for at administrere vores hjemmeside. Din IP adresse er brugt til at samle bred demografisk information, ikke for at kunne udpege dig som person.


Junkstuff.dk giver ikke dine informationer ud til 3. part.

Junkstuff.dk's annoncører og andre partnere vil ikke modtage nogen specifik personlig information omkring dig. Junkstuff.dk giver kun vores annoncører og andre partnere samlet information brugt til at vise trends og mønstre om de besøgende på vores side. Vores annoncører er og vil aldrig være i stand til at komme i kontakt med dine private informationer, som måske er i stand til at identificere dig. Vi hverken lejer, sælger eller på nogen anden måde giver din personlige e-mail adresse væk.

Som medlem af vores mailingliste vil du periodisk modtage e-mail hvori der er hjemmeside opdateringer og/eller gode tilbud og andet. Du kan melde dig fra til hver en tid. Instruktioner er at finde i hver nyhedsbrevs eksemplar.

Hvis du af nogen grund gerne vil annullere dit mailingliste medlemskab, må og kan du gøre dette til hver en tid.


Kontakt.

Hvis du har nogle spørgsmål ang. denne sides privatlivs erklæring, sidens formål, eller dit brug af denne hjemmeside, kan du kontakte Junkstuff.dk's webmaster på nedenstående e-mail adresse:

webmaster "at" junkstuff.dk (erstat "at" med @ og fjern de to mellemrum)


Retsgyldig erklæring.

Junkstuff.dk er ikke ansvarlig for nøjagtigheden eller anbringelsen af materialet repræsenteret her hvilket inkluderer billeder, fotos, cartoons og andet materiale og ressourcer, som kan sættes i forbindelse hertil. Mange af billederne er indsendt af vores brugere eller frit for alle.

Servicerne, produkterne, og råd som er givet er uden nogen som helst form for garanti, hvad enten det er udtrykt eller antydet, inkluderende men ikke begrænset til antydede garantier inden for salgbarhedens evne og kvalifikationer til et bestemt henseende. På intet tidspunkt skal Junkstuff.dk eller ejer være ansvarlig for nogen skade, inkl. direkte, indirekte, tilfældig, speciel eller deraf betinget tab af forretnings profit eller specielle skader, selv hvis Junkstuff.dk, eller ejeren er blevet gjort opmærksom på muligheden af sådanne skader.


Partner links

Links på denne side vil tage dig væk fra vores web-server. Selvom disse links var oprettet for at give dig adgang til brugbar information og/eller relaterende sider, har vi ikke kontrol over dem og er ikke ansvarlige for nogle af disse siders indhold.
Kontakt | Politik om personlige informationer | Annoncering